SUNCOKRET d.o.o
SUNCOKRET d.o.o
24414 Hajdukovo, Srb
Kaštelj put 4b

+381 244758052
+381 244758052

SUNCOKRET d.o.o

 Prvi koraci su bili sada već nadaleko poznati proizvodi - devičansko bundevino i susamovo ulje, oba ceđena na hidrauličnoj presi staroj više od sto godina. Pionir u oblasti hladno ceđenih ulja, kao i utemeljivač organske proizvodnje i prerade, Suncokret danas ima bogat asortiman od preko 60 proizvoda.

. Čvrsto smo uvereni da sirovine vrhunskog kvaliteta, tehnološki obrađene tako da se ne narušava njihova hranljiva vrednost, garantuju proizvode koji pospešuju čovekovo zdravlje. Posebna pažnja se poklanja ukusu finalnog proizvoda, sa ciljem da u jednakoj meri bude zdrav i ukusan.

Svi naši proizvodi su bezglutenski (sertifikovani od strane kompanije CESNA), posni, i veganski, osim dva (Naturela i Bar sa brusnicom). Ne sadrže hidrogenizovane masti i proizvedeni su bez ikakvih veštačkih dodataka (aditiva i konzervansa). Organski proizvodi sertifikovani su od strane francuske sertifikacione agencije Ecocert. Kada su u pitanju proizvodi čije sirovine je neophodno termički obraditi, to se obavlja na što nižim temperaturama.