ALMEX d.o.o
ALMEX d.o.o
26000 Pančevo, Srb
Jabučki put 82

+381 13306500
+381 13306511
+381 13306525

ALMEX d.o.o

Osnovna delatnost kompanije ALMEX DOO je primarna poljoprivredna proizvodnja, trgovina poljoprivrednim mašinama i delovima, servisiranje poljoprivredne mehanizacije, transport, skladištenje i trgovina žitaricama i drugim industrijskim biljem, proizvodnja skroba i prerađevina od kukuruza, proizvodnja stočne hrane, proizvodnja sirovog mleka i mesa i trgovina naftnim derivatima.

 Almex ima veoma dobru, dugogodišnju poslovnu saradnju sa partnerima iz Nemačke, Italije, Danske, Švedske, Francuske i Holandije. Jedni smo od vodećih kompanija na domaćem tržištu kada je reč o ponudi najsavremenije poljoprivredne mehanizacije: univerzalni žitni, silažni i kombajni za šećernu repu, traktori, poljoprivredne mašine zelene linije (balirke, prevrtači i sakupljači sena), mašine za osnovnu obradu zemljišta, predsetvenu pripremu kao i prskalice, teleskopski utovarivači, špartači, prikolice...

Naš cilj je porast primarne poljoprivredne proizvodnje, porast našeg udela na tržištu poljoprivrednih mašina i porast broja naših zadovoljnih klijenata.