small business web design by CerkezNET
web usluge za mala i srednja preduzecaNaše referenceSaznajte nešto više.O CerkezNET-uKontaktirajte CerkezNETČesta pitanjaPočetna strana
 

WEB rešenje za mala i srednja preduzeća.

Tražite pravo rešenje za vašu neprofitnu organizaciju , firmu ... Pogledajte našu ponudu za mala i srednja preduzeća ? Da li želite svoju ličnu prezentaciju ili online portfolio? Bavim se davanjem kvalitetnih web usluga svojim klijentima već niz godina , i to želim da učinim i za vas !

--Zoran Cerkez, Projektant, programer, dizajner i web-master

Kako do novog sajt u 3 koraka

web designerstep 1 Prijavite vaš projekat

Samo popunite naš on-line formular i recite nam koje su potrebe vašeg sajta. I ne brinite da će vas neko zvati protiv vaše volje. Mi ostavljamo iza sebe zadovoljne klijente a primeri naših projekata govore  umesto nas!
 

step 2 Pogledajte naše preporuke

Mi ćemo vam brzo odgovoriti (u roku od jednog radnog dana) i obavestiti o bitnim informacijama vezanim za vaš projekat, njegovu cenu, i naše preporuke. Posle toga, sledeći korak je na vama , pošto mi imamo strogo pravilo da ne kontaktiramo naše klijente bez njihovog odobrenja.
 

step 3Napravite vaš sajt sa nama

Ako vam se sviđa ono što vam nudimo , onda ćemo vam poslati detalje, napisane čitko i jasnim terminima , tako da ćete imati jasnu sliku šta mozete očekivati od nas. Radićemo vrlo blisko sa vama od samog početka pa do same realizacije. Saznajte zašto svi naši klijenti vrlo rado i dalje sarađuju sa CerkezNET-om kao njihovim #1 izborom kada su u pitanju web rešenja.

Imate pitanja? Mi smo spremni da odgovorimo na njih. Mi smo specijalizovani za razvoj jasnih web rešenja za vaše malo ili srednje preduzeće.
ili neprofitnu organizaciju.

 
 
Lista nasih usluga
Formular za prijavu vašeg projekta
 

Razvijamo web rešenja za mala i srednja preduzeća & neprofitne organizacije.
 

Usluge | Reference | Web izvori | Česta pitanja | O nama | Kontakt | Početna
©2004 ČerkezNET