Prva internet berza posvecena poljoprivredi. - ADVERTS FROM SERBIA AGRICULTURE WORLD KUCNI LJUBIMCI - Oglasi, adresar, tekstovi, zanimljivosti ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [ Po rubrikama ] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Email:
 *
Lozinka:
 * 
Zapamtite prijavu na ovom računaru !
  Registrujte se i unesite vaše oglase.   Registracija
  I ako ste registrovani korisnik sajta da bi ste uneli vase oglase morate da se prijavite.   Prijava
  Pogledajte unete oglase.   Oglasi
  Pogledajte oglase sortirane po rubrikama.   Oglasi po rubrikama
  Pogledajte firme i delatnosti u adresaru.   Adresar
  Unesite neogranicen broj oglasa.   Unos oglasa
  Prijavite vasu delatnost, preduzece u adresar   Unos u adresar
SAVETI VETERINARSKOG ZAVODA ZEMUN
  Saveti veterinarskog zavoda ZEMUN NOVO    Vidi savete
Pregled autorskih tekstova iz raznih oblasti poljoprivrede.
  Pogledajte tekstove raznih autora.  Autorske strane
STATISTIKA OGLASA
  Trenutni broj registrovanih korisnika sajta  Broj korisnika:23024
  Koliko ima oglasa u nasoj bazi  Broj oglasa:21156
  Koliko ima unetih firmi u adresaru  U adresaru:760
  Koliko je trenutno posetilaca na sajtu.  Na sajtu:46
......
AUTORSKI TEKSTOVI

Pozivam sve posetioce sajta koji imaju tekstove koje bi želeli da podele sa ostalim posetiocima da nas kontaktiraju preko strane KONTAKT. Svi tesktovi koje nam pošaljete u WORD ili PDF formatu biće objavljeni u roku od nekoliko dana.

AUTOR TEKSTA: Dr med. Rodoljub Živanović
 •  [o autoru] [svi tekstovi autora]

Biografija Dr med. Rodoljuba Živadinovića

Rođen je 20. Februara 1973. u Aleksincu. Živi u Žitkovcu kod Aleksinca. Osnovnu školu je završio u Žitkovcu, a Gimnaziju prirodno-matematičkog smera u Aleksincu. Medicinski fakultet je završio u Nišu, a trenutno je na specijalizaciji iz epidemiologije. Zaposlen je u Higijensko-epidemiološkoj službi Zdravstvenog centra u Aleksincu. Završio je i Kurs iz apiterapije (mart 2007) u organizaciji bugarskog Ministarstva zdravlja.
Pčelari od 1992. Fararovim košnicama. Autor je četiri pčelarske knjige, >Savremeni principi pčelarenja 1 i 2< (2000, 2001), >Kako da izvučete profit iz pčelarstva< (2002) i >Priručnik o dobroj pčelarskoj praksi< (2007), u ukupnom tiražu od 5900 primeraka. Urednik je i koautor dve pčelarske knjige, >Pčelarenje za budućnost< (2002) i >Zbornik radova sa Drugog kongresa pčelara Srbije< (2002) i koautor priručnika iz pedijatrije >Pedijatrijska čitanka< (2003). Trenutno piše petu knjigu: >Nove metode pčelarenja<. Koautor je i dve popularne brošure za povećanje potrošnje pčelinjih proizvoda >Med - čudesna hrana i lek za zdraviji vek< (2004) i >Medeno - ledeno< (2005), koje su štampane u ukupnom tiražu od preko milion primeraka. Koautor je brošure >Efikasno suzbijanje varoe mravljom i oksalnom kiselinom< (2003) u izdanju Veterinarskog specijalističkog instituta iz Niša. Koautor je i brošure >Pčelinji proizvodi - hrana i lek< (1998). Do sada je održao 207 pčelarskih predavanja u svim republikama bivše SFRJ, na kojima ga je slušalo 17.325 pčelara (Srbija - 174, Bosna i Hercegovina - 13, Crna Gora - 9, Hrvatska - 7, Makedonija - 3, Slovenija - 1).
Dvostruki je dobitnik Diplome profesora Živanovića (1999, 2002), najvećeg priznanja Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS), nosilac Zlatne medalje i zvanja Zaslužni pčelar SPOS-a (2007). Dobitnik je i Povelje Saveza pčelarskih organizacija Srbije za razvoj pčelarstva sa statuetom (2007), a povodom proslave 110 godina od osnivanja Saveza. Dobitnik je i Memoranduma blagodarnosti Regionalne asocijacije pčelarskih organizacija jugoistočne Srbije (2007). Dobitnik je i većeg broja priznanja od društava pčelara.  
Počasni je član Društva pčelara Matica iz Niša (2005). Bio je urednik pčelarskog časopisa Matica (oktobar 1998 - mart 1999), koji je izdavalo Društvo pčelara Matica iz Niša, kao i glavni i odgovorni urednik časopisa Pčelar (mart 2004 - jul 2007), koji izdaje SPOS, a u kome je od 1993. do danas objavio više od 70 tekstova. U ranijem periodu bio je i član redakcije časopisa Pčelar (januar 2001 - januar 2003). Sarađuje i sa drugim pčelarskim časopisima, kao što su Melitagora, Pčelarstvo, Hrvatska pčela, Slovenski čebelar i Beogradski pčelar. Sarađivao je i sa niškim Narodnim novinama (2002), kao i sa aleksinačkim dvonedeljnikom Reč radnika (od 2002), objavljivanjem tekstova iz pčelarstva. Učestvovao je u TV emisiji za popularizaciju pčelinjih proizvoda u svojstvu apiterapeuta, koju na DVD-u svojim kupcima poklanja firma za otkup i preradu meda Cmana promet iz Krnjeva.
Bio je stručni saradnik srpskog kompjuterskog časopisa Svet kompjutera (jul 1991 - maj 1993). Objavljivao je tekstove i u jedinom stručnom časopisu za zaštitu bilja u SR Jugoslaviji, Biljni lekar (1999) koji izdaje Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu.
Bio je i koordinator SPOS-a za saradnju sa državnim organima (2007), član Komisije za marketing SPOS-a (2004 - 2006), v.d. predsjednik Regionalne asocijacije pčelarskih organizacija jugoistočne Srbije (april 2004 - jul 2005), član Upravnog odbora Društva pčelara Matica iz Niša (mart 1998 - decembar 1999), predsednik Komisije za zdravstvenu zaštitu Društva pčelara Matica iz Niša (1997, 1998). Bio je predsjednik Organizacionog odbora Drugog kongresa pčelara Srbije (2002) i član istog na Trećem kongresu pčelara Srbije (2005). Bio je tehnički organizator sedam međunarodnih stručnih seminara (2002 - 2008) u organizaciji Regionalne asocijacije pčelarskih organizacija jugoistočne Srbije.
Predsjednik je Društva pčelara Aleksinac (od marta 2000), potpredsjednik Regionalne asocijacije pčelara jugoistočne Srbije za obrazovanje i marketing (od jula 2005), potpredsjednik Srpskog apiterapeutskog društva i član Stručnog saveta Srpskog apiterapeutskog društva (2007). Od oktobra 2007. godine je marketing menadžer i ovlašćeni zastupnik za spoljnu i unutrašnju trgovinu Proizvodnog i trgovinskog privrednog društva Cmana Promet iz Krnjeva.

BASF - hemijska industrija
HRANA PRODUKT
FUNGI CONTACT – je najveæi   i   najpotpuniji Internacionalni internet katalog /poslovni adresar za biznis sa peèurkama. Katalog trenutno sadži preko 3.000 firmi iz više od 50 država, i njime su obuhvaæeni svi aspekti (uzgajivaèi, otkupljivaèi, preradjivaèi, izvoznici, uvoznici, distributeri, posrednici, experti . .) poslovanja sa peèurkama ( divlje peèurke, gajene peèurke, tartufi, medicinske peèurke, oprema, micelijum, kompost...) .
CerkezNET - razvoj kompjuterskih programa, internet prezentacija, web dizajn ...
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [Po rubrikama] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Copyright - CerkezNET - 2004

dijaspora.ch

YU link - besplatna razmena banera
Kliknite ovde za vise informacija
www.yulink.co.yu