Prva internet berza posvecena poljoprivredi. - ADVERTS FROM SERBIA AGRICULTURE WORLD
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [ Po rubrikama ] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Email:
 *
Lozinka:
 * 
Zapamtite prijavu na ovom računaru !
  Registrujte se i unesite vaše oglase.   Registracija
  I ako ste registrovani korisnik sajta da bi ste uneli vase oglase morate da se prijavite.   Prijava
  Pogledajte unete oglase.   Oglasi
  Pogledajte oglase sortirane po rubrikama.   Oglasi po rubrikama
  Pogledajte firme i delatnosti u adresaru.   Adresar
  Unesite neogranicen broj oglasa.   Unos oglasa
  Prijavite vasu delatnost, preduzece u adresar   Unos u adresar
Pregled autorskih tekstova iz raznih oblasti poljoprivrede.
  Pogledajte tekstove raznih autora.  Autorske strane
STATISTIKA OGLASA
  Trenutni broj registrovanih korisnika sajta  Broj korisnika:22793
  Koliko ima oglasa u nasoj bazi  Broj oglasa:20638
  Koliko ima unetih firmi u adresaru  U adresaru:751
  Koliko je trenutno posetilaca na sajtu.  Na sajtu:912
......
AUTORSKI TEKSTOVI

Pozivam sve posetioce sajta koji imaju tekstove koje bi želeli da podele sa ostalim posetiocima da nas kontaktiraju preko strane KONTAKT. Svi tesktovi koje nam pošaljete u WORD ili PDF formatu biće objavljeni u roku od nekoliko dana.

AUTOR TEKSTA: Dr med. Rodoljub Živanović
 •  [o autoru] [svi tekstovi autora]

Biografija Dr med. Rodoljuba Živadinovića

Rođen je 20. Februara 1973. u Aleksincu. Živi u Žitkovcu kod Aleksinca. Osnovnu školu je završio u Žitkovcu, a Gimnaziju prirodno-matematičkog smera u Aleksincu. Medicinski fakultet je završio u Nišu, a trenutno je na specijalizaciji iz epidemiologije. Zaposlen je u Higijensko-epidemiološkoj službi Zdravstvenog centra u Aleksincu. Završio je i Kurs iz apiterapije (mart 2007) u organizaciji bugarskog Ministarstva zdravlja.
Pčelari od 1992. Fararovim košnicama. Autor je četiri pčelarske knjige, >Savremeni principi pčelarenja 1 i 2< (2000, 2001), >Kako da izvučete profit iz pčelarstva< (2002) i >Priručnik o dobroj pčelarskoj praksi< (2007), u ukupnom tiražu od 5900 primeraka. Urednik je i koautor dve pčelarske knjige, >Pčelarenje za budućnost< (2002) i >Zbornik radova sa Drugog kongresa pčelara Srbije< (2002) i koautor priručnika iz pedijatrije >Pedijatrijska čitanka< (2003). Trenutno piše petu knjigu: >Nove metode pčelarenja<. Koautor je i dve popularne brošure za povećanje potrošnje pčelinjih proizvoda >Med - čudesna hrana i lek za zdraviji vek< (2004) i >Medeno - ledeno< (2005), koje su štampane u ukupnom tiražu od preko milion primeraka. Koautor je brošure >Efikasno suzbijanje varoe mravljom i oksalnom kiselinom< (2003) u izdanju Veterinarskog specijalističkog instituta iz Niša. Koautor je i brošure >Pčelinji proizvodi - hrana i lek< (1998). Do sada je održao 207 pčelarskih predavanja u svim republikama bivše SFRJ, na kojima ga je slušalo 17.325 pčelara (Srbija - 174, Bosna i Hercegovina - 13, Crna Gora - 9, Hrvatska - 7, Makedonija - 3, Slovenija - 1).
Dvostruki je dobitnik Diplome profesora Živanovića (1999, 2002), najvećeg priznanja Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS), nosilac Zlatne medalje i zvanja Zaslužni pčelar SPOS-a (2007). Dobitnik je i Povelje Saveza pčelarskih organizacija Srbije za razvoj pčelarstva sa statuetom (2007), a povodom proslave 110 godina od osnivanja Saveza. Dobitnik je i Memoranduma blagodarnosti Regionalne asocijacije pčelarskih organizacija jugoistočne Srbije (2007). Dobitnik je i većeg broja priznanja od društava pčelara.  
Počasni je član Društva pčelara Matica iz Niša (2005). Bio je urednik pčelarskog časopisa Matica (oktobar 1998 - mart 1999), koji je izdavalo Društvo pčelara Matica iz Niša, kao i glavni i odgovorni urednik časopisa Pčelar (mart 2004 - jul 2007), koji izdaje SPOS, a u kome je od 1993. do danas objavio više od 70 tekstova. U ranijem periodu bio je i član redakcije časopisa Pčelar (januar 2001 - januar 2003). Sarađuje i sa drugim pčelarskim časopisima, kao što su Melitagora, Pčelarstvo, Hrvatska pčela, Slovenski čebelar i Beogradski pčelar. Sarađivao je i sa niškim Narodnim novinama (2002), kao i sa aleksinačkim dvonedeljnikom Reč radnika (od 2002), objavljivanjem tekstova iz pčelarstva. Učestvovao je u TV emisiji za popularizaciju pčelinjih proizvoda u svojstvu apiterapeuta, koju na DVD-u svojim kupcima poklanja firma za otkup i preradu meda Cmana promet iz Krnjeva.
Bio je stručni saradnik srpskog kompjuterskog časopisa Svet kompjutera (jul 1991 - maj 1993). Objavljivao je tekstove i u jedinom stručnom časopisu za zaštitu bilja u SR Jugoslaviji, Biljni lekar (1999) koji izdaje Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu.
Bio je i koordinator SPOS-a za saradnju sa državnim organima (2007), član Komisije za marketing SPOS-a (2004 - 2006), v.d. predsjednik Regionalne asocijacije pčelarskih organizacija jugoistočne Srbije (april 2004 - jul 2005), član Upravnog odbora Društva pčelara Matica iz Niša (mart 1998 - decembar 1999), predsednik Komisije za zdravstvenu zaštitu Društva pčelara Matica iz Niša (1997, 1998). Bio je predsjednik Organizacionog odbora Drugog kongresa pčelara Srbije (2002) i član istog na Trećem kongresu pčelara Srbije (2005). Bio je tehnički organizator sedam međunarodnih stručnih seminara (2002 - 2008) u organizaciji Regionalne asocijacije pčelarskih organizacija jugoistočne Srbije.
Predsjednik je Društva pčelara Aleksinac (od marta 2000), potpredsjednik Regionalne asocijacije pčelara jugoistočne Srbije za obrazovanje i marketing (od jula 2005), potpredsjednik Srpskog apiterapeutskog društva i član Stručnog saveta Srpskog apiterapeutskog društva (2007). Od oktobra 2007. godine je marketing menadžer i ovlašćeni zastupnik za spoljnu i unutrašnju trgovinu Proizvodnog i trgovinskog privrednog društva Cmana Promet iz Krnjeva.

FUNGI CONTACT – je najveæi   i   najpotpuniji Internacionalni internet katalog /poslovni adresar za biznis sa peèurkama. Katalog trenutno sadži preko 3.000 firmi iz više od 50 država, i njime su obuhvaæeni svi aspekti (uzgajivaèi, otkupljivaèi, preradjivaèi, izvoznici, uvoznici, distributeri, posrednici, experti . .) poslovanja sa peèurkama ( divlje peèurke, gajene peèurke, tartufi, medicinske peèurke, oprema, micelijum, kompost...) .
-
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [Po rubrikama] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Copyright poljoberza.net - 2004