Prva internet berza posvecena poljoprivredi. - ADVERTS FROM SERBIA AGRICULTURE WORLD
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [ Po rubrikama ] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Email:
 *
Lozinka:
 * 
Zapamtite prijavu na ovom računaru !
  Registrujte se i unesite vaše oglase.   Registracija
  I ako ste registrovani korisnik sajta da bi ste uneli vase oglase morate da se prijavite.   Prijava
  Pogledajte unete oglase.   Oglasi
  Pogledajte oglase sortirane po rubrikama.   Oglasi po rubrikama
  Pogledajte firme i delatnosti u adresaru.   Adresar
  Unesite neogranicen broj oglasa.   Unos oglasa
  Prijavite vasu delatnost, preduzece u adresar   Unos u adresar
Pregled autorskih tekstova iz raznih oblasti poljoprivrede.
  Pogledajte tekstove raznih autora.  Autorske strane
STATISTIKA OGLASA
  Trenutni broj registrovanih korisnika sajta  Broj korisnika:22829
  Koliko ima oglasa u nasoj bazi  Broj oglasa:20753
  Koliko ima unetih firmi u adresaru  U adresaru:751
  Koliko je trenutno posetilaca na sajtu.  Na sajtu:107
......
AUTORSKI TEKSTOVI

Pozivam sve posetioce sajta koji imaju tekstove koje bi želeli da podele sa ostalim posetiocima da nas kontaktiraju preko strane KONTAKT. Svi tesktovi koje nam pošaljete u WORD ili PDF formatu biće objavljeni u roku od nekoliko dana.

AUTOR TEKSTA: Časopis Zoo Hobby Moj pas
 •  [svi tekstovi]

Oljini psi od slame

Olgicu Nađ umetnicu  hobistu i ljubitelja prirode iz Zrenjanina upoznali smo na jednoj od mnogobrojnih izložbi pasa. Videvši njene rukotvorine dogovorili smo se da o tome napravimo malo predstavljanje u našem  časopisu. Za tu priliku Olgica nam je o sebi i svom hobiju ispričala sledeće.

Zahvaljujem se vašoj pažnji i posvećenom prostoru. Izuzetna mi je čast što mogu da se predstavim u Vašem časopisu. Ljubitelj sam prirode, a hobi su mi razne rukotvorine, između ostalog i izrada slika od slame. Osnovu za ovaj zanat sam stekla pre dve godine, pohađajući kurs kod prijateljice koja ima zvanje majstora izrade slika od slame, i koja mi je prenela deo svoga znanja i veštine.

Ideju za “psa u slami” sam pak dobila od profesionalnog dresera pasa Saše Pejića, koji je prvi poželeo sliku svog ljubimca i s tim sam krenula u novi pravac u slamarenju.

 

Svoje slike izlažem i prodajem na izložbama pasa i raznim drugim priredbama vezanim za prirodu. Mogu se videti i u kolekcijama mnogih  odgajivača životinja i bilja. Tehnika koju sam izabrala za ovaj rad se naziva pesak. Iziskuje mnogo truda i verovatno sam jedina koja na ovaj način izrađuje slike od slame. Bilo da su u pitanju cele figure pasa ili njihovi portreti, sa zadovoljstvom pristupam izazovu da uvek dam više od sebe i dočaram psa i rasu na pravi način. Ne bih mogla da se opredelim za rasu koja mi najviše leži. Svakako sve su mi drage, a najviše naravno moj ljubimac.

Svaka rasa u ovom poslu ima svoju problematiku i svoju draž. Do sada sam uradila nekoliko stotina ovakvih slika među kojima su svakako  najbrojnije one najpoznatijih rasa, a isto tako i onih manje poznatih. Ni jedna porudžbina ili samostalna ideja za sliku mi ne predstavlja problem da bih krenula u rešavanje zadatka. Sama tehnika je naravno vrlo specifična i pored težine pruža razne izazove i mogućnosti da se kao umetnik izrazite na razne načine. Stil i tehniku kojom radim stalno usavršavam i u tome uživam jednako kao u kontaktu sa psima i prirodom uopšte. Najveća satisfakcija u ovom poslu je kada ovakva zadovoljstva podelim sa onima koji jednako vole prirodu i živi svet kao i ja. Pored ovoga bavim se i uzgajanjem saksijskog kao i poljskog cveća. Uz to uzgajam ukrasne trave i bilje za male kućne vrtove. Nisam odgajivač pasa, ali su psi ipak moja velika ljubav.

 

 

 

FUNGI CONTACT – je najveæi   i   najpotpuniji Internacionalni internet katalog /poslovni adresar za biznis sa peèurkama. Katalog trenutno sadži preko 3.000 firmi iz više od 50 država, i njime su obuhvaæeni svi aspekti (uzgajivaèi, otkupljivaèi, preradjivaèi, izvoznici, uvoznici, distributeri, posrednici, experti . .) poslovanja sa peèurkama ( divlje peèurke, gajene peèurke, tartufi, medicinske peèurke, oprema, micelijum, kompost...) .
-
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [Po rubrikama] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Copyright poljoberza.net - 2004