Prva internet berza posvecena poljoprivredi. - ADVERTS FROM SERBIA AGRICULTURE WORLD
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [ Po rubrikama ] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Email:
 *
Lozinka:
 * 
Zapamtite prijavu na ovom računaru !
  Registrujte se i unesite vaše oglase.   Registracija
  I ako ste registrovani korisnik sajta da bi ste uneli vase oglase morate da se prijavite.   Prijava
  Pogledajte unete oglase.   Oglasi
  Pogledajte oglase sortirane po rubrikama.   Oglasi po rubrikama
  Pogledajte firme i delatnosti u adresaru.   Adresar
  Unesite neogranicen broj oglasa.   Unos oglasa
  Prijavite vasu delatnost, preduzece u adresar   Unos u adresar
Pregled autorskih tekstova iz raznih oblasti poljoprivrede.
  Pogledajte tekstove raznih autora.  Autorske strane
STATISTIKA OGLASA
  Trenutni broj registrovanih korisnika sajta  Broj korisnika:22823
  Koliko ima oglasa u nasoj bazi  Broj oglasa:20730
  Koliko ima unetih firmi u adresaru  U adresaru:751
  Koliko je trenutno posetilaca na sajtu.  Na sajtu:140
......
AUTORSKI TEKSTOVI

Pozivam sve posetioce sajta koji imaju tekstove koje bi želeli da podele sa ostalim posetiocima da nas kontaktiraju preko strane KONTAKT. Svi tesktovi koje nam pošaljete u WORD ili PDF formatu biće objavljeni u roku od nekoliko dana.

AUTOR TEKSTA: Magazin AGRAR
 •  [svi tekstovi]

Korisna iskustva nemačkih stručnjaka

Ministarstvo poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Nemačka organizacija za tehničku saradnju (GTZ) sa Programom podrške ekonomskom razvoju i zapošljavanju u Srbiji (WBF), održali su seminar na temu davanje u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta i privatizacija poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini. Seminar predstavlja nastavak saradnje koji je započet u junu ove godine, na inicijativu Ministarstva. Predavanja su održali renomirani nemački stručnjaci iz BVVG Bodenverwertungsund verwaltungs GmbH institucije koja je izvršila privatizaciju istočnonemačkog zemljišta i koji imaju dugogodišnje iskustvo u davanju državnog poljoprivrednog zemljišta u zakup, gospodin Hans Egbert fon Arnim (Hans Egbert von Arnim), gospođa Elizabeta Špar Karniero (Elizabeth Spahr Carniero) i gdin Mihael Muncel (Michael Münzel). U okviru održavanja seminara renomirani stručnjaci su obišli opštinu Sremska Mitrovica i tom prilikom razgovorali sa članovima komisije koja je učestvovala u izradi Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta. Održan je i seminar na kome su prisustvovali stručnjaci iz ove oblasti, kao i učesnici u sprovođenju postupka davanja dr žavnog poljoprivrednog zemljišta u zakup, predstavnici RGZa, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu , Agencije za privatizaciju, Ministarstva finasija , Agencija za privatizaciju, Mreža za restituciju, kao i predstavnici individualnih poljoprivrednih proizvođača i ostali stručnjaci iz ove oblasti. Najviše pažnje privukle su teme „Menadžment poljoprivrednim zemljištem u državnoj svojini u budu}nosti“, zatim „Menadžment i privatizacija poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini slučaj Srbije“, kao i „Pravni okviri davanja u zakup poljoprivrednog zemlji šta u državnoj svojini sa osvrtom na situaciju u Srbiji“. Takođe je bilo reči i o „Praktičnim aspektima davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini“. Stručnjaci iz Nemačke posetili su i inspekciju za poljoprivredno zemljište kao značajnog učesnika u sprovođenju postupka davanja u zakup državnog poljoprivrednog zemljišta i razmenili iskustva o mogućim problemima na koje se nailazi na početku sprovođenja postupka. Jedan od zaključaka eksperata i predstavnika Ministarstva, je nastavak ove uspešne saradnje i razmena iskustava u sprovođenju postupka u narednom periodu, kao i uspešna i efikasna implementacija zakona o poljoprivrednom zemljištu A. B.

FUNGI CONTACT – je najveæi   i   najpotpuniji Internacionalni internet katalog /poslovni adresar za biznis sa peèurkama. Katalog trenutno sadži preko 3.000 firmi iz više od 50 država, i njime su obuhvaæeni svi aspekti (uzgajivaèi, otkupljivaèi, preradjivaèi, izvoznici, uvoznici, distributeri, posrednici, experti . .) poslovanja sa peèurkama ( divlje peèurke, gajene peèurke, tartufi, medicinske peèurke, oprema, micelijum, kompost...) .
-
[ Registracija ] [ Prijava ] [ OGLASI ] [Po rubrikama] [ VAŠI OGLASI ] [ ADRESAR ] [ VAŠA FIRMA U ADRESARU ] [Pretraga sajta] [ Početna ]
Copyright poljoberza.net - 2004